Cruise i Nord-Europa
Riga, Latvia

Cruise i Nord-Europa

Østersjøen og norskekysten byr på det meste man kan forvente seg av et cruise – dramatisk natur, historie, kultur, og naturligvis alle de fristelsene som tilbys om bord.

Hvorfor reise på cruise i Nord-Europa?
Nord-Europas kystområder har mange severdigheter – fra de stupbratte klippeveggene i de norske fjordene til brosteinssmugene i Tallinn og Eremitasjen i St. Petersburg. I løpet av cruiset kan du regne med minst en av disse opplevelsene stort sett hver dag, og deretter kan du gå om bord igjen og nyte kvelden i behagelige omgivelser. Hos Ving kan du velge mellom flere forskjellige cruise med fire forskjellige rederier, slik at du kan velge akkurat den reiseruten og det skipet som passer deg best. Alle cruisene går fra Stockholm eller København.

Velg det rederiet som passer deg best
Royal Caribbean Internationals store og familievennlige skip tilbyr cruise både i norske fjorder og til havner i Østersjøen. Celebrity Cruises' middels store skip passer best for voksne cruisegjester, og om bord venter god mat og lekker design. Hvis du vil ha maksimal middelhavsatmosfære velger du Costa Cruises, som seiler under italiensk flagg og kan friste med utsøkt mat, dristig design og "la dolce vita" på sitt beste – enten du velger Atlanterhavet eller Østersjøen.

Norwegian Cruise Line har moderne skip som passer for hele familien, og du besøker fem land på samme reise. Om bord har du stor frihet takket være konseptet Free at Sea, som innebærer at det ikke er noen faste tidspunkter for måltider om bord – du velger selv når og hvor du vil spise. Med Free at Sea kan du velge å oppgradere cruiset ditt og nyte godt av drikkepakker, WiFi, spesialrestauranter og utfluktspakker. Oppgraderingen er kun mulig å gjøre før avreise ved å kontakte Ving på telefon. Uansett hva du velger så er det et stort utvalg av fasiliteter om bord og mange opplevelser i land.

Reiser du på cruise med Royal Caribbean International, Celebrity Cruises eller Costa Cruises er tips inkludert i pakkeprisen, ca. 12 USD pr. dag. På cruisereiser med Norwegian Cruise Line kommer tips i tillegg, og betales enten om bord eller før avreise.

{{contentAttributes.Search_SpinnerSearchDescription}}

I samarbeid med

Bli med til sjøs!

Bli med til sjøs!

Mer om cruise på bloggen vår

Viktig informasjon

Her har vi samlet all praktisk informasjon om hva som gjelder på våre cruise og rederier.

Viktig å vite om cruise

{{facet.Description}}