7-netters cruise i Norges fjorder

skipets rating 3,5

  • Syv forskjellige reisemål
  • En dag til havs
  • Norske fjorder
  • Vakker utsikt
  • Stort utvalg av aktiviteter om bord
  • Barne- og ungdomsklubb
  • Helpensjon er inkludert

Bli med på et spennende cruise i Norges fantastiske natur! Costa Fascinosa seiler fra den danske hovedstaden København til Hellesylt, Geiranger, Bergen og Stavanger i Norge, videre til Gøteborg i Sverige og Warnemünde i Tyskland, for deretter å vende tilbake til København. Skipet er ett av Costa Cruises største og har det meste du trenger for en komfortabel ferie. Nyt god mat og drikke i restaurantene, bade i bassengene, tren i treningsrommet eller på løpebanen, unn deg en herlig behandling i spaavdelingen, få med deg et show i teateret eller en film på kino, prøv lykken i kasino og avslutt med å danse inn natten på diskoteket. Barna får også en herlig ferie om bord, for her er det også en barne- og ungdomsklubb som finner på mange morsomme aktiviteter for de små.

Les mer om cruiset Skjul tekst

Etter første døgn til havs ankommer Costa Fascinosa Hellesylt, et lite tettsted lengst inn i den naturskjønne Sunnylvsfjorden. Her stopper skipet for at du skal få nyte landskapet som er så vakkert at du mister pusten. Det er ikke uten grunn at den er med på Unescos verdensarvliste. Fra Hellesylt er det ikke langt til neste reisemål som er Geiranger. Besøk Djupvatnet, en vakker innsjø ca. 1000 meter over havet, eller kjør opp langs Ørnevegen for å se den utrolige utsikten over Geirangerfjorden og fossefallene De syv søstre. Neste stopp er Bergen, Norges nest største by, som var en viktig handelsby i Middelalderen og selv i dag er kjent for den livlige bryggen med de karakteristiske trehusene og den elegante Mariakirken, bygget i romansk stil. Siste av de norske reisemålene er Stavanger. En levende studentby som også har vært Europas kulturhovedstad en gang i tiden. Til tross for deg er ikke Stavanger en storby, så det meste når du til fots fra havnen i byen, hvor skipet legger til.

Dagen etter får du utforske Sveriges nest største by, Gøteborg. Spaser på paradegaten Avenyn, gå på shopping i Nordstan eller besøk fornøyelsesparken Liseberg. Fra havnen tar det ca. 20 minutter med buss eller taxi inn til sentrum av byen. Siste stoppet på dette cruiset er badestedet Warnemünde i Nord-Tyskland. Herfra kan du komme deg til den koselige hansabyen Rostock på mindre enn en halvtime, eller så kan du dra på en litt lengre utflukt (ca. 2,5 time) til metropolen Berlin. Når Costa Fascinosa kaster loss igjen, er det på tide å vende tilbake til København hvor cruiset avsluttes.

Har du andre ønsker?

Vil du ikke ha hele pakken, eller vil du bo flere netter på hotellet? Da hjelper vi deg gjerne på telefon:

915 088 88