7-netters cruise i Hawaii

skipets rating 4

  • Fem reisemål på fire øyer
  • Helpensjon er inkludert
  • Naturskjønne opplevelser
  • Stort utvalg av aktiviteter om bord
  • Barne- og ungdomsklubb
  • Free at Sea

Pride of America tar deg med på en uforglemmelig reise i Hawaiis vakre øyverden. I løpet av en uke blir du kjent med blant annet hovedstaden Honolulu, øygruppens nest største øy, Maui, og Kauai, den eldste av de åtte største øyene. Alle har storslagen natur å by på i form av turkisblått vann, vakre fjellformasjoner, frodig tropeskog eller imponerende fossefall. Reisemålet er så fantastisk at du knapt rekker å tilbringe noe tid om bord på skipet. På kveldstid derimot, får du mulighet til å benytte deg av Pride of Americas mange fasiliteter: to bassengområder, fitnessavdeling, spa, casino, butikker, restauranter og barer. Norwegian Cruise Line har et konsept som kalles Free at Sea, hvilket innebærer at det ikke er faste tidspunkter for måltider. Du velger selv når og hvor du vil spise.

Les mer om cruiset Skjul tekst

Cruiset går ut fra Hawaiis hovedstad Honolulu på øya Oahu. I havnen hilses du velkommen av det berømte fyret Aloha Tower, et av byens mest kjente landemerker. Honolulu frister med sol og bad på vakre Waikiki Beach, men har du litt interesse for historie vil du ikke angre på et besøk i Pearl Harbor og The Bishop Museum. Første stopp er øya Maui, kjent for sin vakre natur og sine vennlige innbyggere. Øya har en blanding av måneliknende landskap, tropiske vekster, og imponerende fossefall. Den 20 mil lange kyststripen hart et dusin strender å by på, noen er lett tilgjengelige mens andre må man padle eller gå et stykke gjennom regnskogen for å komme til. Vannet er krystallklart og fullt av dyreliv. Her kan du blant annet få øye på knølhval, skilpadder og den utryddingstruede munkeselen. Vindforholdene gjør Maui til et paradis for windsurfere og kitere. Etter to dager på Maui går ferden til Hilo der du kan besøke Lyman Museum eller Pacific Tsunami Museum hvis du vil lære litt om Hawaiis historie. Knappe fem mil fra Hilo ligger Volcano National Park med den aktive vulkanen Kilauea.

Neste stopp er byen Kailua-Kona som først og fremst er kjent for sitt marine mangfold og utallige fiskerekorder. Her kan du ta en svømmetur fra noen av Hawaiis beste strender, snorkle og oppleve faunaen av fargerike fisker. Du kan også utforske omgivelsene med kajakk eller prøve deg på surfing. Dagen etter legger Pride of America til kai ved Nawiliwili på øya Kauai, "den grønne øya". Den eventyrlige naturen og paradisstrendene her har vært kulisser i over 60 Hollywoodfilmer, og du får muligheten til å vandre på grønne stier blant eventyrlige fossefall. Vil du oppleve mer av den mektige naturen kan vi anbefale storslagne Waimea Canyon, nasjonalparken som som ligger kun 6 mil unna havnen i Nawiliwili og er Hawaiis svar på Grand Canyon . Reisen nærmer seg slutten for denne gang men før Pride of America setter kursen tilbake til Honolulu kan du nyte ettermiddagen og kvelden om bord.

Har du andre ønsker?

Vil du ikke ha hele pakken, eller vil du bo flere netter på hotellet? Da hjelper vi deg gjerne på telefon:

915 088 88