Maldivene, Sri Lanka, og India

skipets rating 3,5

Pakke med cruise og fly

  • Seks reisemål i tre land
  • Fire dager til havs
  • Tre dager i Mumbai
  • Indisk atmosfære
  • Stort utvalg av aktiviteter om bord
  • Barne- og ungdomsklubb
  • Helpensjon er inkludert
  • Tips er inkludert

Velkommen om bord på Costa Victoria og dette spennende, to uker lange cruiset som fokuserer spesielt på India! Skipet kaster loss fra havnen på Maldivenes hovedøy Male, hvor du først har et døgn som med fordel kan benyttes til snorkling eller dykking i verdensklasse. Cruisets første stopp er Colombo, Sri Lankas fargerike hovedstad som lokker med basarer, kjøpesentre og god mat. Deretter venter så mange som fire forskjellige stopp i India. Nyt opplevelser i Marmago, Mumbai, New Mangalore og Cochin, før Costa Victoria cruiser tilbake mot Maldivene igjen.

I løpet av dagene til havs har du det godt om bord på skipet, som har flere restauranter og barer å velge mellom, bassengområde, spa, barneklubb, teater og kasino. Ekstra hyggelig er det på Concorde Plaza som ligger på dekket Carmen, som er omringet av panoramavinduer med utsikt over havet. På kveldene er det muligheter for levende musikk og dans.

Les mer om cruiset Skjul tekst

Pass og visum
Norske statsborgere må ha innreisetillatelse til Sri Lanka.

Dette får du enklest ved å søke her: http://www.eta.gov.lk/slvisa/ tidligst 3 måneder i forveien. Vi anbefaler at du søker minimum 1 uke før avreise. Tillatelsen kan også fås på flyplassen ved ankomst, men til en betydelig høyere pris og med lengre ventetid. Reisende med annet statsborgerskap enn norsk må kontakte Sri Lankas ambassade:

Embassy of Sri Lanka in Norway
Sjølyst Plass 4, 0278 Oslo
+ 47 23 13 69 50
www.embassy@srilanka.no

Norske statsborgere må ha visum ved opphold i India.

Visum søkes på https://indianvisaonline.gov.in/visa/ senest 5 dager før avreise og koster 60 USD pr. person. Visumet er gyldig for opphold inntil 30 dager. Passet må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemkomst. Vær oppmerksom på at enkelte områder/stater i India krever spesielle innreisetillatelser og at Costa Cruises ikke godkjenner elektronisk visum, du må velge "Regular Visa Application" når du søker. Nordmenn på reise i India bør også spesielt merke seg at det er straffbart å være i landet utover visumets gyldighetsperiode, og man kan i verste fall risikere å bli fengslet. For opplysninger om hvilke områder som krever spesielle innreisetillatelser, les mer på: www.primetravels.com/restrictedarea.shtml

For ytterligere informasjon om visum til India, kontakt Den indiske ambassaden i Oslo. Adresse: www.indemb.no/

Har du andre ønsker?

Vil du ikke ha hele pakken, eller vil du bo flere netter på hotellet? Da hjelper vi deg gjerne på telefon:

915 088 88