Palma, La Spezia, Roma & Napoli

skipets rating 4

Pakke med cruise og fly

  • Ett av verdens største cruiseskip
  • Tre land på en reise
  • Historiske severdigheter
  • Spennende utflukter
  • Hyggelige havner
  • En dag til havs
  • Stort utvalg av aktiviteter om bord
  • Helpensjon og tips er inkludert

Bli med på et spennende cruise i vestlige Middelhavet, på et av verdens største skip, Allure of the Seas. Hver morgen møter du en ny havn og du får oppleve populære reisemål i Spania, Frankrike og Italia. Hver kveld seiler Allure of the Seas videre mot neste havn og da får du sjansen til å utforske skipets mange fasiliteter. På sine 18 dekk har skipet mer enn nok av aktiviteter til å tilfredstille alle smaker og ønsker. Her glemmer du nesten at du befinner deg langt ute på havet når du knyter på deg skøytene og tar en runde på skøytebanen, kjører karusell eller når du lykkes med å klatre til toppen på en av de 13 meter høye klatreveggene.

Les mer om cruiset Skjul tekst

Cruiset starter i Barcelona, kystbyen som har mye å by på. Her kan du slappe av på stranden midt inne i bykjernen, bruke hele feriebudsjettet på shopping eller nyte kunst og severdigheter. Barcelona har noe for enhver smak. Etter den første natten om bord på Allure of the Seas gryr dagen i Palma på Mallorca. En billedskjønn by som er vanskelig ikke å forelske seg i. Med sine palmekledde og frodige boulevarder, pittoreske små gater og torg, unike butikker og sitt store utvalg av restauranter og kafeer, er det mye å se og gjore i løpet av dagen. Når du blir sliten i føttene kan du slå deg ned på nærmeste uteservering for en sangria. Dagen etter legger skipet til ved Marseille, som er regionshovedstaden i Provence. Regionen er kjent for sine lavendelåkre, pittoreske byer, vakre natur og store vingårder. Inne i byen finner du shopping, restauranter, museer og herlige gågater. For deg som vil kjøle deg ned i havet er det flere fine strender like sør for havnen.

Deretter venter Italia, og skipet ankommer havnebyen La Spezia. Herfra er mulighetene for uforglemmelige utflukter store, med for eksempel Toscana og Firenze innen rekkevidde. Blir du heller værende i La Spezia, blir du heller ikke skuffet. Rusle langs havnepromenaden og se på folkelivet eller utforsk hva byen har å by på av shopping og restauranter. Dagen etter går ferden videre til Roma, som neppe trenger noen nærmere presentasjon. Den italienske hovedstaden byr på masse severdigheter og er et mekka for deg som er interessert i kunst og historie. Etter ytterligere en god natts søvn til havs legger skipet til ved Napoli, Italias tredje største by som kryr av koselige gater, shoppingområder og har en godt bevart slott. Herfra kan du også dra på utflukter til den sovende vulkanen Vesuv, den historiske byen Pompeii og vakre Sorrento. Etter noen intensive dager er det deretter på tide å fordøye alle inntrykkene på Allure of the Seas i løpet av en dag til havs, før skipet igjen legger til i havnen i Barcelona.

Har du andre ønsker?

Vil du ikke ha hele pakken, eller vil du bo flere netter på hotellet? Da hjelper vi deg gjerne på telefon:

915 088 88