7-netters cruise i vestlige Middelhavet

skipets rating 4

  • Tre land i en og samme reise
  • Helpensjon er inkludert
  • Storbypuls i Barcelona og Roma
  • Stort utvalg av aktiviteter om bord
  • Barne- og ungdomsklubb
  • Free at Sea
  • En dag til havs

Skipet Norwegian Epic tar deg med på et spennende cruise til reisemål i Spania, Frankrike og Italia. Det blir en uke full at severdigheter, shopping, kultur og vakker natur. Du kan besøke alt fra populære storbyer som Barcelona og Roma, til skjønnheter som Cannes, Palma og Napoli. Cruiset innledes med en dag ute på havet hvor du kan slappe av i skipets spa, kose deg på bassengområdene eller bruke tiden på trening. Om kvelden er det mange restauranter og barer å velge mellom, og det arrangeres også barneaktiviteter og underholdning for hele familien. Norwegian Cruise line har et konsept som kalles Free at Sea, hvilket innebærer at det ikke er faste tidspunkter for måltider. Du velger selv når og hvor du vil spise.

Les mer om cruiset Skjul tekst

Skipet kaster loss fra metropolen Barcelona, der havnen ligger nær bykjernen og alle severdighetene som La Sagrada Familia, Dalí-museet, Parc Güell og den velkjente gågaten Las Ramblas. Og dersom du bestiller hotell, så ligger det sentralt. Om kvelden og neste dag til havs, har du tilgang til Norwegian Epics mange fasiliteter og aktiviteter. Hvorfor ikke ta en tur i treningsstudio eller bowle litt? Vil du ta det helt med ro kan du slappe av ved bassenget eller besøke skipets spa. På kvelden spiser du godt i en av skipets restauranter og prøver kanskje lykken i kasino. Når morgenen gryr legger skipet til i vakre Napoli ved Amalfikysten, Italias tredje største by. Her kan du utforske byens koselige smug og benytte anledningen til å besøke den godt bevarte borgen. Fra Napoli er det også mulig å ta turen til den sovende vulkanen Vesuv, den historiske byen Pompeii og den vakre øya Capri. Fra Napoli setter Norwegian Epic deretter kursen mot havnen Civitavecchia, ca. en og en halv time utenfor Romas bykjerne. Roma har flere historiske severdigheter som Colosseum, Forum Romanum og Peterskirken. Etter storbypuls i Roma blir også neste dag opplevelsesrik. Livorno byr på en herlig blanding av ulike kulturer, mennesker og vakker utsikt. Herfra er det kort veil til det skjeve tårnet i Pisa og den verdensarvslistede byen Sienna.

På ettermiddagen forlater Norwegian Epic Italias kyst og seiler videre mot Frankrike og filmbyen Cannes. Her kan du nyte livet på stranden, den fasjonable strandpromenaden, eksklusiv shopping eller hvorfor ikke slukke tørsten med et glass champagne? Fra en herlig liten by til en annen – ved lunsjtid dagen etter, legger Norwegian Epic til i Palma på Mallorca. Hit valfarter både spanske og internasjonale turister for å nyte en storby i perfekt størrelse. Fikk du ikke nok tapas i Barcelona så har du sjansen til å finne deg en koselig bar i byen. Nyt folkelivet, vakre bygninger og bra shopping før du går om bord på skipet igjen. Nå får du tid til å slappe av og fordøye alle inntrykk og opplevelser, før Norwegian Epic er tilbake i Barcelona neste morgen.

Har du andre ønsker?

Vil du ikke ha hele pakken, eller vil du bo flere netter på hotellet? Da hjelper vi deg gjerne på telefon:

915 088 88