Nice, Roma, Livorno, Venezia, Kroatia - hotellovernatting i Barcelona

skipets rating 4

Pakke med cruise, fly og hotell

  • Fire italienske reisemål
  • Tre dager til havs
  • Storbyer
  • Historiske severdigheter
  • Vakker utsikt
  • Stort aktivitetstilbud om bord
  • Barne- og ungdomsklubb
  • Helpensjon og tips er inkludert

Bli med Royal Caribbean og Vision of the Seas på et flott cruise i Middelhavet. Cruiset starter og avslutter i den spanske metropolen Barcelona, og underveis får du oppleve storbyer som Nice, Firenze, Roma, Napoli og Split. Skipet har dessuten et stopp i vakre Venezia samt tre dager til havs hvor du kan nyte fasilitetene om bord på Vision of the Seas. Her finnes alt fra god mat og drikke, barne- og ungdomsklubb og en eksklusiv spaavdeling til førsteklasses underholdning, butikker og treningsmuligheter i fitness-senteret eller på løpebanen.

Les mer om cruiset Skjul tekst

Når Vision of the Seas seiler ut fra havnen i Barcelona settes kursen mot Nice på Den franske rivieraen. Her kan du velge om du vil ta en dukkert på den fine stenstranden eller gå opp i gamlebyen og sette deg på en hyggelig fortausrestaurant. Gode shoppingmuligheter finnes også for den som ønsker det. Neste anløpssted er Firenze, en by rik på kunst og kultur. Her finner du blant annet den imponerende katedralen Basilica di Santa Maria del Fiore, middelalderbroen Ponte Vecchio og utallige kunstmuséer. Nå har du varmet opp til tredje stopp på ruten – Roma, Italias hovedstad. Gå på oppdagelsesferd i trange gater, oppsøk Fontana di Trevi, Spansketrappen og Vatikanstaten eller nøy deg med å ta inn og nyte den fantastiske atmosfæren i den evige stad.

Neste dag venter Italias tredje største by, Napoli. Med sine forføreriske omgivelser og nettverk av små, trange gater blir Napoli et minne for livet. Når Vision of the Seas igjen kaster loss er det tid for en dag til havs før skipet legger til kai i romantiske Venezia. Her kan du vandre rundt og beundre den flotte arkitekturen, ta en gondoltur på kanalen og besøke severdigheter som Markusplassen, Dogepalasset og Sukkenes bro. Deretter går ferden videre til Kroatia og kystbyen Split med havnepromenaden Riva som yrer av liv døgnet rundt. Byen står på Unescos verdensarvliste og i de eldre bydelene finner du et mylder av trange gater med butikker og håndverksprodukter. I nærheten av Split ligger det også flere strender. Cruisets siste stopp er Kotor i Montenegro. Den gamle bykjernen byr på en magisk utsikt mot havet og fjellene, og er absolutt verdt et besøk. Mange opplevelser rikere kan du gå om bord i Vision of the Seas og nyte to dager til havs før Barcelona igjen dukker opp i horisonten.

Har du andre ønsker?

Vil du ikke ha hele pakken, eller vil du bo flere netter på hotellet? Da hjelper vi deg gjerne på telefon:

915 088 88