7-netters cruise i Middelhavet

skipets rating 3,5

  • Tre land på én reise
  • En dag til havs
  • Den verdensarvlistede byen Valletta
  • Pittoreske byer
  • Stort utvalg av aktiviteter om bord
  • Barne- og ungdomsklubb
  • Helpensjon er inkludert

Bli med Costa Pacifica, ett av Costa Cruises aller største skip, på en spennende reise blant Middelhavets gullkorn. Om bord på skipet er det mye å finne på. Costa Pasifica har mange restauranter og barer, mange treningsmuligheter samt barne- og ungdomsklubb. På kvelden kan du prøve lykken i skipets kasino, se en film i 4D-kinoen eller oppleve ett av de underholdende showene. I løpet av uken kommer du til å oppleve fantastiske reisemål med spennende kultur og historie.

Les mer om cruiset Skjul tekst

Cruiset starter i Barcelona, byen med uendlige historiske bygninger og et pulserende mat- og kulturliv. Turen går deretter videre til Palma på Mallorca. Her kan du rusle omkring blant vaiende palmer, gotiske kirker, butikker og trendy hotell. Prøv litt tapas til lunsj i gamlebyen, du kommer ikke til å angre! Det neste døgnet er du om bord på skipet og du får muligheten til å utforske Costa Pasifica litt mer. Ta en dukkert i et av bassengene eller les en bok i en solseng oppe på dekk. Vil du unne deg en behandling skal du besøke skipets spa. Dagen etter våkner du opp i Valletta, Maltas hovedstad. Valletta er bygget på lys kalkstein som reflekterer solen og havet. Byen er beskyttet av forsterkede murer og byr på mye historie, svingete gater, frodige torg og palasser. Etter en dag fylt av historie venter en kveld om bord på skipet og morgenen etter er du fremme i hovedstaden Gagliari på Sardinia. Byen omringen av en fin gammel bymur og fra slottet oppe på høyden er utsikten over Cagliari fantastisk. Rundt byen er det i tillegg mange vakre små strender som passer utmerket for en dagsutflukt eller en avkjølende dukkert.

Skipet seiler videre mot den toscanske havnebyen Livorno som har en rik blanding av kultur og natur. Livornos koselige bykjerne er vel verdt et besøk, men byen er også et fint utgangspunkt for andre reisemål. I nærheten av Livorno ligger renessansebyen Firenze med sine vakre arkitektoniske severdigheter og Pisa med sitt berømte skjeve tårn. Cruisets siste stopp er Italias perle Genova. Her ligger en av landets mest romantiske parker, Parco Durazzo Pallavicini. Parken er åtte hektar stor med mye forskjellig flora og fauna, fontener og fossefall. Fra parken har du flott utsikt over havet på den ene siden og fjellene i bakgrunnen. Gå heller ikke glipp av sjøfartsmuseet Museo Galata hvor du kan lære mer om byens historie. Når dagen er over venter en siste kveld om bord på Costa Pacifica før skipet seiler tilbake til Spania og Barcelona.

Har du andre ønsker?

Vil du ikke ha hele pakken, eller vil du bo flere netter på hotellet? Da hjelper vi deg gjerne på telefon:

915 088 88