7-netters cruise i Middelhavet

skipets rating 3,5

  • Tre italienske reisemål
  • En dag til havs
  • Historiske severdigheter
  • Storbypuls i Roma
  • Stort utvalg av aktiviteter om bord
  • Barne- og ungdomsklubb
  • Helpensjon er inkludert

Costa Pacifica tar deg med på et ukes eventyr i Middelhavet og du får oppleve så mye som seks reisemål i tre forskjellige land. Skipet er et av Costa Cruises aller største og har herlige basseng, boblebad og vannsklie. I tillegg har den et 6000 m² stort spa, 4D-kino, golfsimulator og barne- og ungdomsklubb. I land venter andre spennende opplevelser som interessant kulturliv i Palma, historiske severdigheter i Valletta, Genova og Roma, bading og shopping i Barcelona og til sist, men ikke minst, Sicilias nest største by Catania.

Les mer om cruiset Skjul tekst

Cruiset starter i Barcelona, byen med uendlige historiske bygninger og et pulserende mat- og kulturliv. Turen går deretter videre til Palma på Mallorca. Her kan du rusle omkring blant vaiende palmer, gotiske kirker, butikker og trendy hotell. Prøv litt tapas til lunsj i gamlebyen, du kommer ikke til å angre! Det neste døgnet er du om bord på skipet og du får muligheten til å utforske Costa Pasifica litt mer. Ta en dukkert i et av bassengene eller les en bok i en solseng oppe på dekk. Vil du unne deg en behandling skal du besøke skipets spa. Dagen etter våkner du opp i Valletta, Maltas hovedstad. Valletta er bygget på lys kalkstein som reflekterer solen og havet. Byen er beskyttet av forsterkede murer og byr på mye historie, svingete gater, frodige torg og palasser. Etter en dag fylt av historie venter en kveld om bord på skipet og morgenen etter er du fremme på Sicilia. Catania er øyas nest største by og ligger rett sør for vulkanen Etna. Catania er øyas nest største by og ligger rett sør for vulkanen Etna. Her kan du se fram til å kaste deg ut i den myldrende byen som har rikelig med restauranter, torg og vakre kirker.

Neste stopp på dette cruiset er Roma og havnebyen Civitavecchia. Roma byr på fantastisk historie og er en by som alltid leverer. Ta en tur bortom Spansketrappen, Fontana di Trevi, Pantheon og Colosseum. Når du blir sulten og tørst, har du mange restauranter og kafeer å velge mellom. Cruisets siste stopp er Italias perle Genova. Her ligger en av landets mest romantiske parker, Parco Durazzo Pallavicini. Parken er åtte hektar stor med mye forskjellig flora og fauna, fontener og fossefall. Fra parken har du flott utsikt over havet på den ene siden og fjellene i bakgrunnen. Gå heller ikke glipp av sjøfartsmuseet Museo Galata hvor du kan lære mer om byens historie. Når dagen er over venter en siste kveld om bord på Costa Pacifica før skipet seiler tilbake til Spania og Barcelona.

Har du andre ønsker?

Vil du ikke ha hele pakken, eller vil du bo flere netter på hotellet? Da hjelper vi deg gjerne på telefon:

915 088 88