7-netters cruise i Middelhavet

skipets rating 3,5

  • Tre italienske reisemål
  • En dag til havs
  • Historiske severdigheter
  • Hyggelige havner
  • Storbypuls i Roma
  • Stort utvalg av aktiviteter om bord
  • Barne- og ungdomsklubb
  • Helpensjon er inkludert

Bli med Costa Pacifica, ett av Costa Cruises aller største skip, på en spennende reise blant Middelhavets gullkorn. Om bord på skipet kommer du ikke til å kjede deg. Costa Pacifica har mange restauranter og barer, et bredt treningsutvalg samt barne- og ungdomsklubb. På kvelden kan du prøve lykken i skipets kasino, se en film i 4D-kinoen eller gå på et av de underholdende showene. I løpet av uken kommer du til å oppleve fantastiske reisemål med spennende kultur og historie.

Cruiset starter i Barcelona, byen med uendelig antall historiske bygninger og et pulserende mat- og kulturliv. Turen går deretter videre til Palma på Mallorca. Her kan du rusle rundt blant vaiende palmer, gotiske kirker, butikker og trendy utesteder.

Les mer om cruiset Skjul tekst

Prøv litt tapas til lunsj i gamlebyen, og du kommer ikke til å bli skuffet! Det kommende døgnet er til havs og du får muligheten til å utforske alt Costa Pacifica har å by på. Ta en dukkert i et av bassengene eller legg deg ned med en bok på en solseng oppe på dekk. Vil du unne deg en behandling, kan du besøke skipets spaavdeling. Dagen etter våkner du opp i Valletta, Maltas hovedstad. Valletta er bygget på lys kalkstein som reflekterer solen og havet. Byen er beskyttet av forsterkede murer og byr på overflod av historie, koselige smug, frodige torg og palasser. Etter en dag fylt av historie venter en kveld om bord på skipet, og morgenen etter er du fremme i hovedstaden Cagliari på Sardinia. Byen omringes av en flott, gammel bymur og fra slottet oppe på høyden er utsikten over Cagliari fantastisk. Rundt byen er det dessuten mange vakre små strender som passer utmerket for en dagsutflukt og en avkjølende dukkert.

Neste stopp på dette cruiset er Roma og havnebyen Civitavecchia. Roma byr på en fantastisk historie og er en by som alltid leverer. Her finner du Spansketrappen, Fontana di Trevi, Pantheon og Colosseum. Når du er klar for noe godt å spise og drikke, venter et stort utvalg av restauranter rundt hjørnet. Cruisets siste stopp er Italias perle Genova. Her ligger en av landets mest romantiske parker, Parco Durazzo Pallavicini. Parken er åtte hektar stor med mye forskjellig flora og fauna, fontener og fossefall. Fra parken har du fantastisk utsikt over havet på den ene siden og de majestetiske fjellene i bakgrunnen. Her kan du ta en tur på sjøfartsmuseet Museo Galata, hvor du kan lære mer om byens historie. Når dagen går mot slutten venter en siste kveld om bord på Costa Pacifica før skipet igjen seiler tilbake til Spania og Barcelona.

Har du andre ønsker?

Vil du ikke ha hele pakken, eller vil du bo flere netter på hotellet? Da hjelper vi deg gjerne på telefon:

915 088 88