EN PAUSE FRA HVERDAGEN

Til sommeren kan du legge ferien til oasen Cook’s Club – det siste i rekken av våre nye, skreddersydde hotellkonsept. Våre Cook’s Club har aldersgrense 16 år og er designet for en helt ny generasjon feriegjester. Hotellene tilbyr et paradis for deg som har en tilbakelent, men nysgjerrig holdning til livet. Du som gjerne omgås likesinnede i et avslappet, bohemsk miljø med fokus på at alle skal trives og ha det bra.
 

Aktuelle tilbud

VÅRE COOK'S CLUB

Her kan du søke blant våre fem Cook's Club.

Cook's Club City Beach Rhodos

Velkommen til Cook’s Club City Beach Rhodes – et lekkert hotell midt i Rhodos by. Bli forført av det stilfulle og moderne designet som råder på hele hotellet, hvor ikke en eneste detalj er overlatt til tilfeldighetene. På takterrassen finner du hotellets infinity-basseng.

Et stilfullt og moderne hotell midt i Rhodos by.

Cook's Club Palma Beach

I herlige Playa de Palma finner du vårt nye Cook’s Club Palma Beach.

Hotellet har en unik design hvor du bor i moderne omgivelser av ypperste kvalitet.

Unik design hvor du bor i moderne omgivelser av ypperste kvalitet.

Cook's Club Hersonissos Crete

Cook's Club Hersonissos Crete er et koselig og nyrenovert leilighetshotell med flott beliggenhet i Hersonissos. Herfra er det kort vei til restauranter, kafeer, butikker og uteliv. Hotellet har et livlig bassengområde med en bassengbar, og stranden ligger i gangavstand fra hotellet.

Cook's Club Gambia

Cooks's Club Gambia er et sjarmerende og lekkert hotell ved en av de beste strendene i Gambia. Hotellet har et avslappet miljø, og ligger i nærheten av Kololi og Senegambia sentrum. Kombinasjonen av de pene og komfortable rommene på Cook's Club Gambia og hotellets design gjør det til et perfekt sted for deg som vil bo i moderne og trendsettende omgivelser.

Lekkert hotell ved en av Gambias beste strender

Cook's Club Alanya

Midt på den fine Kleopatrastranden ligger vårt nyrenoverte Cook's Club Alanya. Her bor du i trendy og moderne omgivelser som passer deg som er på jakt etter hotellet med det lille ekstra.

Trendy og moderne hotell med det lille ekstra.

MER OM COOK'S CUB

VI ELSKER MAT

Hjertet i Cook’s Club er restauranten Cantina – et kulinarisk mekka som bugner av de lekreste lokale og internasjonale retter. Fra veganske delikatesser til klassiske favoritter. Restauranten Cantina har åpent døgnet rundt, og med sitt varierte matkonsept kan den tilfredsstille selv de mest kresne i matveien.

 
 

TOPP STEMNING

På Cook’s Club ser vi for oss at hver sommer har sitt soundtrack. En håndplukket og stjernespekket DJ-gjeng sørger for musikk og rytmer som forener gjestene og lokalbefolkningen. Stemningen kan toppes med en cocktail signert den Berlin-baserte bartenderguruen David Wiedemann. Alt av ferskpresset juice og drinker i baren dekoreres med kjærlighet og håndplukkede urter fra vår egen urtehage.
 
  

SØK OG BESTILL