EN PAUSE FRA HVERDAGEN

I sommer kan du legge ferien til oasen Cook’s Club – det siste i rekken av våre nye, skreddersydde hotellkonsept. Cook’s Club er designet for en helt ny generasjon feriegjester og tilbyr et paradis for deg som har en tilbakelent, men nysgjerrig holdning til livet. Du som gjerne omgås likesinnede i et avslappet, bohemsk miljø med fokus på at alle skal trives og ha det bra. Cook's Club Hersonissos på Kreta er vårt aller første Cook’s Club, men ta det helt med ro – det kommer flere.

 
 

VI ELSKER MAT

Hjertet i Cook’s Club er restauranten Cantina – et kulinarisk mekka som bugner av de lekreste lokale og internasjonale retter. Fra veganske delikatesser til klassiske favoritter. Restauranten Cantina har åpent døgnet rundt, og med sitt varierte matkonsept kan den tilfredsstille selv de mest kresne i matveien.

 
 

TOPP STEMNING

På Cook’s Club ser vi for oss at hver sommer har sitt soundtrack. En håndplukket og stjernespekket DJ-gjeng sørger for musikk og rytmer som forener gjestene og lokalbefolkningen. Stemningen kan toppes med en cocktail signert den Berlin-baserte bartenderguruen David Wiedemann. Alt av ferskpresset juice og drinker i baren dekoreres med kjærlighet og håndplukkede urter fra vår egen urtehage.
 
  

SØK OG BESTILL

Cook's Club Hersonissos Crete

Cook's Club Hersonissos Crete er et koselig og nyrenovert leilighetshotell med flott beliggenhet i Hersonissos. Herfra er det kort vei til restauranter, kafeer, butikker og uteliv. Hotellet har et livlig bassengområde med en bassengbar, og stranden ligger i gangavstand fra hotellet.