Can Picafort Palace

Can Picafort Palace er et hyggelig hotell med fin beliggenhet i utkanten av Can Picafort. Her vil hele familien trives, og det er en rekke aktiviteter
å sysselsette seg med. Hotellets bassengområde lokker med avkjølende dukkerter, og det er et barnebasseng for de minste. Aktive feriegjester kan benytte seg av hotellets treningsstudio, tenisbane
og en flerbruksbane hvor du kan spille fotball og basket. Hotellets spa tilbyr deilige behandlinger. Her er det også aktiviteter for barna i form av lekeplass, lekerom og spillrom.
På Can Picafort Palace slipper du å gå sulten. I bufférestauranten serveres det hver morgen en deilig frokostbuffé, og lunsj og middag kan du også innta her eller i hotellets bassengbar som serverer enklere retter til lunsj og middag fra meny. For et ekstra behagelig opphold kan du kjøpe til frokost, halvpensjon eller All Inclusive for oppholdet. Har du lyst til å utforske de fine omgivelsene er det mulig å leie sykler på hotellet. I nærheten av hotellet ligger det en hyggelig strandpromenade med restauranter, små uteserveringer og butikker. Hvis du vil ha et enda større utvalg kan vi anbefale en tur til Alcudia, ca. 10 kilimeter fra Can Picafort.
Can Picafort Palace tilbyr lyse 2-romsleiligheter med balkong, for opptil 4 personer.

Internett

WiFi på hele hotellet mot betaling
WiFi på rommet mot betaling

60 minutter (sammenhengende) gratis WiFi pr. dag, deretter mot betaling.

Øvrig informasjon

Parkering inkludert i hotellets parkeringshus med forbehold om plass
Bygget 2001
Renovert 2019 (rommene)
3 bygning/er
6 etasje/r
185 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon
Bagasjeoppbevaring
Minimarked
Vaskeriservice mot betaling

Vår service på reisemålet

I Vings app finner du informasjon om reisemålet ditt og annen nyttig informasjon både før og under reisen. Du kan enkelt kontakte oss i ferien hvis du trenger tips eller gode råd om f.eks. leiebiler og utflukter. Du når oss døgnet rundt på servicetelefonen samt på SMS og e-post kl. 08.00–20.00.

Skatter & avgifter

De lokale myndighetene på Balearene har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer avhengig av offisiell hotellkategori og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking – enten kontant eller med kort.

Følgende skattesatser gjelder pr. person og natt for alle gjester over 16 år for de første 8 nettene:

Hotell/leilighet med offisiell kategori 4+ og 5 stjerner: 4,40 euro i perioden mai–oktober, 1,10 euro i november–april.

Hotell/leilighet med offisiell kategori 3+ og 4 stjerner: 3,30 euro i perioden mai–oktober, 0,80 euro i november–april.

Hotell/leilighet med offisiell kategori 1–3 stjerner: 2,20 euro i perioden mai–oktober, 0,55 i november–april.

Ved hotellopphold som er lengre enn 8 netter gjelder 50 % rabatt fra og med den 9. natten.
Vær oppmerksom på at Vings klassifisering av hotell kan avvike fra den offisielle klassifiseringen av hotellet, som er grunnlaget for skattens størrelse.

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
 • All Inclusive mot tillegg
 • Treningsrom
 • Spa
 • Internasjonal barneklubb
 • Barnebasseng
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  2 stk.
 • Barnebasseng
  Ja
 • Restaurant
  2 stk.
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Mot betaling
 • Heis
  Ja
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring/uke
  5
 • Nærmeste sentrum
  200 m
 • Hovedsentrum
  200 m
 • Nærmeste strand/badested
  400 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.