Reisetips

La deg inspirere av andres opplevelser! Her finner du reisetips og forslag skrevet av våre gjester.

Husk også å legge inn ditt reisetips!

Velg land og deretter landets reisemål i rullegardinmenyen under for å få en liste over reisetips fra området.

 • Balchik

  Skrevet av: 
  18.11.2018

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  4
  Attraksjoner
  3
  Barnevennlig
  5
  Underholdning
  5
  Sport & aktiviteter
  4

  Vi var på hotellet white lagoon beach resort sommer 2016, vi hadde en fantastisk tur, to voksene og fire barn + to tanter som ble med.
  Vi harre en toetasjes leilighet med tre rom, to bad og to balkonger med utsikt over havet.
  Plassen og turen ble over alle forventninger, etter to uker, skulle vi gjern e vært en uke til.
  Maten på hotellet var fantastisk, med mange valg for alle smaker, barna gikk mette fra bordet til alle måltider og fant alltid masse de likte.
  Det var mat, drikke og is på stranden/ved bassenget og alt var bare et steinkast unna hverandre.
  Hotellet gikk i lyse fine farger, bilder kan ses på instagram @VilaVanilla_

  Det negative var egentlig bare at det var langt til badeland og det var langt unna sentrum, sentrum av balchik innehold også dårlige shoppingmuligheter.
  Det var også litt negativt at drinkene var alt for sterke, de var ikke laget for å kose seg med... var nok mer for å bli fulle, vi droppet derfor drinker, for de bak baren forsto ikke at vi ønsket mindre alkohol.

  Kan også legge til at de to tantene, som reiste uten barn, var superfornøyd med oppholdet. De var bare en uke, men angret på at de bestilte bare en uke, for de var faktisk ikke lei etter en uke.

  shopping og badeland mulighetene trekker ned og hotellet får derfor et terningkast 4 fra oss.

  Les mer

  Reiste i juni 2016

  Kommentér
 • Balchik

  Skrevet av:camilla6 
  10.07.2018

  Ikke dra hit! Ving tror tydeligvis at NORO virus fjernes med en dråpe håndsprit til hver. Vi ankom 2 juli og da hadde det brutt ut NORO virus hos over 30 gjester. Dette er ekstremt smittsomt, og åpen løsning i restauranten, der buffeten står uten tilstrekkelig tildekking vil jo i seg selv være svært utsatt for smitte. NORO viruset spres dråpevei, på lik linje med forkjølelse, så smitterisikoen vil være svært høy på plasser der det er mye folk samlet på et mindre område. Vi holder pusten for at vi ikke blir syk mens vi er her.

  Les mer

  Reiste i juli 2018

  1
  marit.vs80 skrev:
  11.07.2018
  Var ille dette noro viriuset. Har bestilt tur hit i august med to tenåringsjenter og blir skrekkslagen av det jeg leser i avisene og syns det er veldig vanskelig å få klarhet i situasjonen. Hvordan kan et hotell med 4 stjerner være så skittent og ekkelt som enkelte beskrivelser gir inntrykk av ? Farrang pga noro virius er vel vanlig så og si årlige i skoler og barnehager, ja til og med på sykehus så kanskje ikke så rart at viriuset også blir med til Syden ? Bare så kjipt å få ferien ødelagt. Hvordan syns der Ving ivaretar de som er syke ? Stemmer det at alle fraktes til sykehus ?
  Kommentér
 • Balchik

  Skrevet av:katrineheleneandersen 
  06.07.2018

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  2
  Attraksjoner
  1
  Shopping
  1
  Barnevennlig
  3
  Sport & aktiviteter
  1

  Vi bode på white lagoon beach . Dette er jammen en fin plass for familier som liker absolutt at ingenting hender og at det rolige livet tar helt over . Velger du ikke å spise på hotellets resturang finnes kun et alternativ og det er på emilios som er i samarbeid med hotellet og ligger på stranden ( en passiv og rolig gjeng servitører og en som er så turbo at han ligger nesten i maten din ) ellers er det lite som hender barneshow/ disco fra 18-18.30 også opphold til show kl 21 . Så de to timene i mellom kan du vandre rundt i rolige omgivelser med null valgmuligheter utenom treningssenteret og et hoppeslott og to på toppen til 15 lev for 15 minutt , buss å ja ving slår til med en bussrute som går innom Balchik og videre til Albena avganger fra hotellet 10 og 14 returene er kl 12 og 16.30 så da må du hive deg på disse tidene om du ikke velger bruke 300 kr tur retur til nærmeste by som er Balchik for resturang valg eller en følelse av å ha en valgmulighet som båttur eller en strand uten tang mellom tærne når du går utover for et frisk bad i sjøen ..men bassengene er fine ( åpne fra 8.30-18.00) skliene en hit for barn ,alle som jobber rundt her er koselige og ja kos dere men for meg ble dette sykt Kjedelig ,,,, dette var også 13 åringen sin opplevelse mens 5 åringen som elsker lollo og bernie syntes dette var OK

  Les mer

  Reiste i juli 2018

  Kommentér
 • Balchik

  Skrevet av:stienleenderts 
  27.07.2017

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Attraksjoner
  4
  Shopping
  4
  Barnevennlig
  5
  Underholdning
  5
  Sport & aktiviteter
  5

  Vurdering av White Lagoon Beach i Balchik:

  Glem alt du har lest om dette hotellet for to år tilbake. Var noe skeptisk pga tidligere anmeldelser, men det viste seg å bli en fantastisk ferie for vår familie på fire (barn 6 og 7 år). Reiste med Ving (for første gang) i juli og nå har de fått sving på s akene her. Særdeles familievennlig. Nå skjønner jeg hvorfor folk reiser på chartertur!

  Tre bassenger samt et sklieområde med fire sklier. Oppmerksomme badevakter. Ingen kamp om solsenger da det ikke var lov å legge ut håndklær grytidlig. Håndklær ble fjernet hvis det ble lagt ut før bassengets åpningstid.

  Vi hadde en leilighet i to etasjer, ca 60 kvm. Terrasse + balkong med nydelig utsikt over havet og bassengområdet. Lyst, trivelig og moderne. Vi bodde i den såkalte "gamle" bygningen, men rommene her ser ut til å ha blitt pusset opp for et par år siden. I den nye bygningen er det nok litt finere rom samt private basseng for enkelte leiligheter. Vi var glad for at vi valgte den "gamle" bygningen da det var kortere avstand til strand, basseng, butikk og buffetrestaurant. Godt fungerende wifi (gratis).

  I det store og hele var rommet/leiligheten superbra, men det luktet røyk fra det ene badet noen ganger per dag. Det kom gjennom ventilasjonssystemet. Sannsynligvis røyk fra hotellets rengjøringspersonale. Vi ga beskjed til hotellets resepsjon som skulle ta tak i saken. Det ble noe bedring, men det fortsatte litt utover uka. Dette må de gjøre noe med da hotellet har egne røykeområder.

  Supergod og variert buffet. Nytt tema hver dag. Asiatisk, bulgarsk, meksikansk, grill, italiensk m.m. Vanvittig bra. Observant personale som ryddet kjapt. Det kunne bli noe folksomt hvis man kom midt i buffeten (middag), så enkelte måtte speide noen minutter etter ledig bord. Koselig buffetrestaurant med ute- og inneplasser. Utsikt over havet. Pluss for lekeplass rett nedenfor som utålmodige barn kan løpe til når de har spist ferdig.

  Det er en annen restaurant nede ved stranden. De som ikke hadde all inclusive sa at det ble dyrere sett under ett og at maten var "så där". Det er ingen grunn til å ta noe annet enn all inclusive, ser det ut til. Mellom måltidene var det lett servering fra restauranten nede ved stranden; pizza, baguetter, noe frukt osv. Stort pluss for at det var utplassert vanndispensere med friskt, godt vann.

  Mange aktiviteter hver dag for store og små i regi av det såkalte "animation team" og Ving-vertene. Energisk, blid og meget imøtekommende gjeng! Show for de minste på kveldstid + show noe senere fra "animation team".

  På kveldene er det et lite område ved resepsjonen med hoppeslott, trampoline (i sele). Koster penger (noe dyrt), men moro for barna. Det er også en massasjesalong og en liten "obligatorisk" hårflettingssalong.

  Det er en butikk under buffetrestauranten. Stort sett norske priser, men variert utvalg. Minibank i resepsjonen.

  8 km til nærmeste by kan nås via buss eller taxi. Er du en person som liker å ha en by i umiddelbar nærhet er ikke dette stedet for deg. Hotellet egner seg for familier som skal tilbringe det meste av tiden på resorten. Kanonbra feriested for familier, men ikke noe sted for voksne par. 70% nordmenn, 20% svensker, 5% dansker, 5% annet.

  I forhold til Vings priser i Spania m.m. seiler Bulgaria opp som min personlige favoritt. Særdeles god "value". Kommer definitivt tilbake.

  Les mer

  Reiste i juli 2017

  Kommentér
 • Balchik

  Skrevet av: 
  20.06.2017

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  4
  Attraksjoner
  4
  Barnevennlig
  5
  Underholdning
  3
  Sport & aktiviteter
  4

  Ikke reis uspesifisert da du kan havne på dette hotellet som ligger nesten 1mil fra balchik og for å kommer der må du betale 250nok i taxi,, for å komme til varna/goldensands koster det 600 tur/retur
  PS her bør du ha med deg barn og ha allinclusiv..

  Reiste i juni 2017

  Kommentér
 • Balchik

  Skrevet av:Tbb 
  08.04.2017

  Hei!
  Noen som har erfaring med White Lagoon Beach?
  Vi reiser med en jente på 10 år.
  Lurer litt på hotellstandard, nærområdet, aktiviteter, utflukter, all inclusive etc.

  Reiste i juli 2017

  Kommentér
 • Balchik

  Skrevet av:camilla.bakke 
  03.04.2017

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  4
  Attraksjoner
  4
  Barnevennlig
  5
  Underholdning
  5
  Sport & aktiviteter
  4

  Familie på to voksne og to barn (5 og 8 år). Vi stortrivdes. Veldig barnevennlig med lekeplass, vannsklier (kjempepopulære), flere svømmebasseng, kveldsshow som barna likte kjempegodt, hårfletting, hoppeslott. Vannaerobic og flere forskjellige barneaktiviteter som vi satt stor pris på. God sikkerhet ved svømmebassengene, særlig skliene.

  Vi var ikke på shopping i Balchik, så jeg kan ikke gi en vurdering, men det var en klesbutikk på lokasjonen med litt diverse ting.

  Vi måtte bestille all-inclusive etter en dag. Utvalget av annen mat var altfor lite og dyrt (liten kiosk, med dårlig utvalg). Men all-inclusive menyen var svært variert og svært god. Vi ble veldig positivt overrasket. God hygiene, hyggelig og proff betjening. Nydelig lokasjon ved vannkanten. Vi er såpass fornøyde at vi velger å reise tilbake sommeren 2017. :)

  Les mer

  Reiste i juli 2016

  Kommentér
 • Balchik

  Skrevet av:merete.gussias 
  07.07.2016

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  4
  Attraksjoner
  2
  Barnevennlig
  4
  Underholdning
  3
  Sport & aktiviteter
  3

  Var 2 uker på Hotel White House i Balchik. Alt i alt en veldig fin tur. Reiste uten de største forhåpningene men ble positivt overrasket. Veldig rent og pent hotell. Bodde på dobbeltrom med nydelig havutsikt. Koslige folk som jobber på hotellet og resturanten. De hadde ikke de beste engelskkunnskape ne men det gikk fint. Ganske store rom med stor king size seng (180x200) , greit bad (selv om hele badet blir vått når du dusjer) og det er et lite kjøleskap på rommet med en bitteliten frysedel.Det er noen veldig fine resturanter i nærheten med nydelig utsikt og veldig bra mat til en billig penge. Dyreste retten vi så kostet rundt 25 lev (130 kr). Hvis du ankommer hotellet på nattetid er det veldig greit å kjøpe med deg vann på flyplassen. Du får ikke tak i noen ting her på natten.Det er to strender i Balchik. Den minste (som er bitteliten) ligger rett i nærheten av hotellet. Den andre større stranden ligger ca 10 min gange unna. Den er mye finere og er langgrunn.Vi hadde en nydelig ferie i Balchik og hvis vi noen gang kommer tilbake vil vi absolutt vurdere Hotel White House igjen. Veldig fornøyd.

  Les mer

  Reiste i juli 2016

  Kommentér
 • Balchik

  Skrevet av:ruoedeg 
  07.06.2016

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  4
  Attraksjoner
  3
  Shopping
  3
  Barnevennlig
  5
  Sport & aktiviteter
  3

  Jeg og min familie reiste til Helios hotell i Balchik 25 mai. Vi var der også i 2014 og trivdes så godt at vi ønsket oss tilbake. Været litt mer ustabilt enn sist gang, men kan ha noe med årstiden å gjøre. Vi er veldig fornøyd med hotellet hvor det er serviceinnstilte og veldige hyggelige personer. Rengjøring hver dag og for oss var det mer enn godt nok. Maten synes vi var enda bedre enn for to år siden. Mer å velge mellom. Byen Balchik trives vi godt i da vi ikke ønsker tusenvis av turister rundt oss. Trives med å vandre litt i fred. Det er billig i Balchik, men det er ikke de store shoppingmuligheten. Da må en inn til Varna. Var ikke med på noen utflukter pga små barn. Vi reiser garantert tilbake til Balchik da vi er kjempefornøyd med både reisemål, flyselskap og Ving.

  Les mer

  Reiste i mai 2016

  Kommentér
 • Balchik

  Skrevet av:valhin 
  03.03.2016

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  2
  Attraksjoner
  4
  Shopping
  1
  Barnevennlig
  4
  Underholdning
  5

  Vi bodde på White Lagoone Beach, det var ikke helt som beskrevet men vi hadde allikevel en veldig fin ferie. Leiebil, privat basseng og all Inclusive er et must, da det er langt til byen og ingen restauranter bortsett fra strandbaren.
  Vi skal tilbake sommeren 2016, og selvom hotellet ikke levde opp til forventingene sist, så synes vi det var et flott område uansett! Gleder oss til forbedringene som har blitt gjort i 2016.
  Med leiebil blir som sagt denne ferien veldig fin! :-)

  Les mer

  Reiste i juli 2015

  Kommentér