Reis direkte fra
BODØ
Maspalomas, Gran Canaria

Reiser fra Bodø

Ving tilbyr reiser med direktefly fra Bodø til herlige reisemål både sommer og vinter. Å reise på charterferie fra Bodø innebærer mange fordeler - reisetiden blir kortere, du slipper dyre tilslutningsreiser og parkeringen blir enklere. På denne siden ser du alle reiser som Ving tilbyr fra Bodø. God tur!

Gran Canaria vinter 2018/2019

I vinter kan du reise fra Bodø til Gran Canaria i perioden 17. oktober - 17. april

Gran Canaria

Bestill en reise med Ving fra Bodø til klassikeren Gran Canaria, en øy med mange bra hotell og varierte reisemål med både fornøyelsesliv og avkobling.

Reis med Ving fra Bodø til herlige Gran Canaria.

Kreta i sommer 2019

I sommer kan du reise fra Bodø til Kreta i perioden 27. april - 21. september

Kreta

Vil du oppleve strand og avkobling, eller er du ute etter natur, kultur og historie? Du ønsker kanskje litt av hvert? Da er dette øya for deg! Og selvsagt har du sjansen til å prøve den deilige greske maten mens du er her.

Velg hotell først?

Se alle reiser fra Bodø

Charter fra Bodø med Ving

Bestill charterreise med direktefly fra Bodø til noen av våre herlige reisemål. Her ser du alle utenlandsreiser du kan bestille fra Bodø.

Reise med Ving på charterreise fra Bodø til Bulgaria, eller kanskje bestille en reise med direktfly til Kreta? Om du har det travelt med å komme ned til varmen kan du bestille restplasser fra Bodø.

Nærmeste flyplasser