Se hotell (48)

Reiser til Belgia

Belgia er et lite land med mye å by på. Brussel er en brusende storby med egen karakter i de gamle kvarterene og med mange vannhull hvor man kan slå seg ned å kikke på folkelivet, butikker man kan kjøpe siste mote og museer hvor man kan benytte ettermiddagene. Gå heller ikke glipp av muligheten til å se mer av Belgia. Både tog og buss fungerer utmerket, og et besøk i en liten belgisk by setter gullkant på ferien.

Finn ditt hotell
Vær og klima
Når er det best vær i Belgia?
Værmessig er det best å besøke Brussel i perioden mai-september. Da er været på sitt varmeste og tørreste. Dagstemperaturen varierer fra 15 grader og oppover, med en gjennomsnittstemperatur på 20 grader i juli og august. På høsten, i oktober og november, er gjennomsnittstemperaturen 10-15 grader, og det regner mer enn om sommeren. I perioden desember-februar kan det komme snø. I mars og april ligger temperaturen på ca. 9-11 grader, før den stiger raskt igjen i mai.

Reiser til Belgia

Flere reisemål i Belgia
Brussel
  • Barnevennlig
  • Sport & aktiviteter
  • Strender
Brussel er Eus hovedstad og byr på en herlig miks av klassisk og moderne. Og både shoppingen og restaurantverdenen er i toppklasse.

FINN REISE TIL Belgia