Jobbe i utlandet

Våre arbeidsområder i utlandet

Mulighetenes verden

Som Norges og Nordens største reisearrangør kan vi tilby ulike og varierte arbeidsoppgaver på reisemålene og hotellene våre. De vanligste stillingene er reiseleder, barne- og ungdomsleder, trenings- og spapersonale og showartister.

Reiseleder

Drømmer du om å jobbe i solen?

Når du jobber som reiseleder er din viktigste oppgave å ta vare på gjestene våre på reisemålet. Du må være forberedt på en hektisk hverdag med varierende arbeidsoppgaver. Som reiseleder møter du gjestene våre på flyplassen, organiserer transport, holder velkomstmøter, selger og gjennomfører utflukter – for å nevne noe.

Det er en jobb hvor du hele tiden møter nye mennesker, løser problemer og utvikles som person. Du jobber i team med varierende størrelser, som oftest med en servicesjef som arbeidsleder. Arbeidet fordeles utover alle døgnets timer, året rundt, og du jobber som regel seks dager i uken.
 
Hva kreves for å søke?
Du må ha førerkort, gode språkkunnskaper og tidligere erfaring fra service- og/eller reisebransjen. Du bør helst være reisevant og ha sett litt av vår verden. Det aller viktigste er imidlertid at du er en gledesspreder og en problemløser som vil dele kunnskap og erfaringer.
 
Hvis du er interessert…
Når vi søker etter reiseledere publiserer vi de ledige stillingene under Ledige stillinger i utlandet. Alle som blir godkjent på intervjudagen vår i Oslo får tilbud om å delta på introduksjonskurset Ving Service School. Etter gjennomført kurs begynner du i vår utenlandsorganisasjon.

Jobb på Contact Center

Ingen dag er den andre lik

Som ansatt på et av våre kontaktsentre jobber du aktivt med service i digitale kanaler. Kontaktsenteret er selve hjertet på destinasjonen og tilbyr gjestene service på telefon, SMS og e-post. Du er kontinuerlig tilgjengelig for gjestene og arbeider med alt fra problemløsning til salg, hele tiden med fokus på at gjestene skal få de beste ukene i året.

En del administrasjonsarbeid forekommer også. Du jobber i team med kolleger fra Norge, Sverige, Danmark og Finland. Du vil også ta imot samtaler fra andre skandinaviske land. Arbeidet er ofte krevende, og det er tydelige mål og måleinstrumenter å forholde seg til. Du arbeider skift 5 dager i uken.
 
Hva kreves for å søke?
Du må ha førerkort og minimum videregående utdannelse. I tillegg bør du ha erfaring fra service- og/eller reisebransjen. Du må snakke flytende norsk, og være svært god skriftlig. Du må også være uhindret i engelsk. Kjennskap til andre språk, og særlig de nordiske, er en fordel. Vi ser gjerne at du har erfaring fra et callsenter der du har jobbet med service/salg. Du må selvfølgelig også være en person som brenner for å yte service gjennom digitale redskap. I tillegg må du være en aktiv lagspiller – du er en del av et stort team der din innsats er viktig for å lykkes.
 
Hvis du er interessert…
Når vi søker personale til Contact Center publiserer vi de ledige stillingene under Ledige stillinger i utlandet. Alle som blir godkjent på intervjudagen vår i Oslo får tilbud om å delta på introduksjonskurset Contact Center School. Etter gjennomført kurs begynner du i vår utenlandsorganisasjon.

Barne- og ungdomsleder

Vil du ta vare på våre yngre gjester?

Hvis barna har det bra, så har foreldrene det bra – derfor tar vi ekstra godt vare på de yngste hotellgjestene våre. Som barne- og ungdomsleder er det ditt ansvar å sørge for at barna får en herlig ferie. Du dikter opp eventyr sammen med dem, danser Mini Disco ved bassenget og er med på Lollo eller Bernies bursdagsfeiring.

På konsepthotellene våre har vi barneklubber med Lollo & Bernie der barna kan delta både med og uten foreldre. I denne stillingen underholder du også barn og unge i alderen 8-15 år. Er du flink til å engasjere barn, liker å spille vannpolo, FIFA, lage smykker eller bare henge med en gjeng kule tweens og teens, da er dette stillingen for deg!
 
Hva kreves for å søke?
Du må ha erfaring fra arbeid med barn, masse energi og positiv utstråling. Vi ser helst at du har vært leder for barneidrett eller lignende. Du må ha minimum videregående utdannelse. Du snakker engelsk uhindret, og ytterligere språkkunnskaper er en fordel. Særlig de nordiske språkene vil være en fordel, ettersom mange av gjestene våre kommer fra Norge, Sverige, Danmark og Finland.
 
Hvis du er interessert...
Når vi søker barne- og ungdomsledere publiserer vi de ledige stillingene under Ledige stillinger i utlandet. Alle som blir godkjent på intervjudagen vår i Oslo får tilbud om å delta på introduksjonskurset Lollo & Bernie School. Etter gjennomført kurs begynner du i vår utenlandsorganisasjon.

Trening og spa

Er du opptatt av helse og velvære?

Mange av gjestene våre bruker ferien både til hvile og til å komme i form. På våre Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels tilbyr vi ulike former for trening i samarbeid med SATS ELIXIA. Gjestene kan delta på forskjellige treningstimer som Power Step, Core, yoga, CrossTraining og vannaerobic, og det finnes egne barne- og ungdomsaktiviteter. Stillingen som instruktør kombinerer du med salg- og servicearbeid på hotellet, eller med stillingen som barne- og ungdomsleder.

På hotellenes spaavdelinger tilbyr vi alt fra klassiske, velgjørende ansiktsbehandlinger til avslappende behandlinger for hele kroppen. Vi bruker alltid spaprodukter av høy kvalitet, blant annet Decléor.
 
Hva kreves for å søke?
For å jobbe som instruktør hos oss må du være utdannet/lisensiert gruppetreningsinstruktør. Det vil være en fordel med bred erfaring fra forskjellige gruppetreningstimer. Vil du jobbe som hud-, spa- eller massasjeterapeut må du ha relevant utdannelse og yrkessertifisering. Begge stillingene krever at du er svært serviceinnstilt.
 
Hvis du er interessert…
Når vi søker fitness- og spapersonal publiserer vi de ledige stillingene under Ledige stillinger i utlandet. Hvis du er aktuell for stillingen blir du kalt inn til neste steg i rekrutteringsprosessen.

Mat og drikke

En viktig del av ferien

Mat og drikke er en like viktig del av ferieopplevelsen som sol og varme. På Sunwing Family Resorts kan gjestene velge mellom tre forskjellige restaurantkonsepter: vertshuset La Tasca/ Kitchen & Grill, elegante Fino Restaurant & Grill og den store bufferestauranten der alle temamiddagene serveres. Alle Sunwing-hotellene har også et barkonsept.

Hva kreves for å søke?
Du må være åpen, serviceinnstilt og trives med å jobbe i høyt tempo. Husk varmen – det er viktig at du kan jobbe intensivt i høy temperatur. Du bør ha minst ett års erfaring fra a la carte-servering eller buffe. Du må snakke flytende norsk og beherske engelsk. Har du øvrige språkkunnskaper vil det være en fordel, særlig nordiske språk.
 
Du blir ansatt lokalt av hotellet og er en del av den lokale kollektivavtalen og gjeldende vilkår. Du jobber seks dager i uken med planlagt arbeidstid, delte skift forekommer. Medarbeiderne dine vil være både lokale og skandinaviske, og gjestene fra samtlige nordiske land.
 
Hvis du er interessert...
Når vi søker restaurantpersonale utlyser vi stillingene under Ledige stillinger i utlandet. Alle som blir godkjent på intervjudagen i Oslo får tilbud om å jobbe i vår utenlandsorganisasjon.

Show og underholdning

Underholdning for alle gjestene våre!

Vil du jobbe med velproduserte barne- og familieshow og bo i utlandet for en periode? Det har du mulighet til hvis du i tillegg til å være artistisk anlagt også har en herlig personlighet og brenner for service og for å underholde. På Sunwing Family Resorts har vi egne showteam som underholder både barn og voksne fem dager i uken. Vi utlyser som regel en heltidsstilling på sesongbasis (sommer- og vintersesong). Ytterligere informasjon om ansettelse, arbeidsoppgaver og produksjon oppgis ved eventuelt intervju.

Hva kreves for å søke?
Du må være en stabil solosanger med høyere utdanning eller tilsvarende erfaring. Du er vant til å synge sammen med andre og til å ta koreografi. Vi søker blant annet etter sopraner, tenorer og basser.
 
Hvis du er interessert…
Vi arrangerer auditions både vår og høst. Du kan når som helst sende inn en søknad. Vi kaller inn aktuelle kandidater ved neste anledning. Alle artistene våre lærer showene på våre show-skoler som vi arrangerer i utlandet.
 
Slik søker du
Send CV, personlig brev og en demo/showreel eller en lenke til work@sunwing.se. Merk e-posten med Showartist-Ditt navn-auditionby. For eksempel Showartist-Anna Andersen-Oslo. Har du allerede sendt en søknad og fått beskjed om at du kommer til å høre fra oss før audition trenger du ikke å sende en ny søknad.
 
På Facebook-siden Facebook Sunwing Show & Entertainment kan du holde deg oppdatert på hva vi holder på med og se når vi søker etter artister, holder auditions og lignende.
 
Vi ser frem til å høre fra deg!

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.