Se hotell (9)

Reiser til Antigua

Antigua

Antigua har lenge vært en av Karibias mer ukjente perler, men det vil vi nå endre på. Reis med Ving til øya med 365 strender – én for hver dag av året.

Knallturkist hav, vaiende palmer og kritthvite strender. Men også god mat, spennende utflukter og herlig stemning. Antigua byr på det beste av Karibia – i et passe stort format. Når du reiser med Ving velger du avreisedag og hvor lenge du skal være borte. Kort sagt skreddersyr du din egen reise.

Vings Antigua

Antigua er først og fremst kjent for sine vakre, hvite strender. De fleste av de 365 strendene ligger på vestsiden av øya, i le fra vinden. Utenom soling og bading er det mange forskjellige typer vannsport å more seg med på strendene. På vestsiden ligger også Vings nøye utvalgte hotell. Reiser du til Antigua som par anbefaler vi for eksempel Galley Bay Resort, et hyggelig og romantisk All-Inclusive-hotell med aldersgrense 16 år.

Å se og gjøre

Det er mer å oppdage når du besøker øya. Det gamle skipsverftet Nelson's Dockyard er vel verdt et besøk, det er også Shirley Heights der det daglig samles mange mennesker for å nyte øyas mest spektakulære solnedgang. I hovedstaden St. John's er det shopping av det enkle slaget for den som ønsker det. Restaurantene på Antigua holder en generell høy standard, med retter som byr på en herlig blanding av europeisk, karibisk og afrikansk innflytelse.

Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Antigua

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Skriv anmeldelse
Vær
 • januar
28°19°
7
Soltimer/dag
15
Regnfrie dager
 • februar
28°19°
7
Soltimer/dag
16
Regnfrie dager
 • mars
29°19°
8
Soltimer/dag
18
Regnfrie dager
 • april
30°22°
7
Soltimer/dag
18
Regnfrie dager
 • mai
30°22°
7
Soltimer/dag
17
Regnfrie dager
 • juni
31°23°
7
Soltimer/dag
15
Regnfrie dager
 • juli
31°23°
7
Soltimer/dag
14
Regnfrie dager
 • august
31°23°
7
Soltimer/dag
14
Regnfrie dager
 • september
31°23°
7
Soltimer/dag
13
Regnfrie dager
 • oktober
30°22°
7
Soltimer/dag
13
Regnfrie dager
 • november
31°22°
7
Soltimer/dag
13
Regnfrie dager
 • desember
29°20°
7
Soltimer/dag
14
Regnfrie dager
Fly og transport

Flytid

Ca. 15 timer fra Oslo

Slik reiser du hit

Til Antigua reiser du med rutefly hele året med fleksible reiselengder.
Til Antigua kan du reise med rutefly året rundt. Det betyr at du selv kan velge når det passer deg å reise og hvor lenge du vil være borte. Condor flyr via Frankfurt om vinteren. Det er også andre flyforbindelser å velge mellom. Med Condor tar reisen ca. 15 timer med bytte inkludert.
Taxi eller forhåndsbestilt transport fra flyplassen. de fleste hotell nås innen 30 minutter. Transport er ikke inkludert med kan kjøpes i tillegg.
Fakta

Vår service

Besøket på Antigua er på egen hånd, Ving har ikke personale på reisemålet.

ECPAT

Ving har siden 1999 samarbeidet aktivt med organisasjonen ECPAT mot barnesexhandel.

Pass og visum

Alle personer som reiser til land utenfor Schengen må ha med seg pass, dette skal ofte være gyldig i seks måneder etter hjemreise. Innenfor Schengen kreves det at man har med pass eller nasjonalt ID-kort som er gyldig under hele reisen. Les mer på ving.no/pass-og-visum.

Spørsmål om pass og visum må stilles til respektive lands ambassade eller konsulat.

Vaksinering

Ingen obligatoiriske vaksinasjonskrav, men Ving anbefaler vaksinasjon mot hepatitt A og B. Husk å vaksinere deg i god tid før du reiser. For mer informasjon se www.ving.no/vaksineinformasjon.

For å beskytte deg mot mygg og andre insekter anbefaler vi myggmiddel og lyse klær med lange armer og ben.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksomme på at det er nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Valuta og betaling

Eastern Caribbean Dollar (EC). USD aksepteres de fleste steder og valutaene er låst til hverandre. Minibanker finnes.

Tidsforskjell

-6 timer

Elektrisitet

110 volt, adapter behøves.

Øvrig informasjon

Vi forbeholder oss retten til å endre i program, utflukter, priser osv.
Finn reisen din til Antigua