Reis direkte fra
ÅLESUND
Maspalomas, Gran Canaria

Reiser fra Ålesund, Vigra

Ving tilbyr reiser med direktefly fra Ålesund til herlige reisemål både sommer og vinter. Å reise på charterferie fra Ålesund innebærer mange fordeler - reisetiden blir kortere, du slipper dyre tilslutningsreiser og parkeringen blir enklere. På denne siden ser du alle reiser som Ving tilbyr fra Ålesund. God tur!

Gran Canaria vinteren 2018/2019

I vinter kan du reise fra Ålesund til Gran Canaria i perioden 6. oktober - 13. april

Gran Canaria

Bestill en reise med Ving fra Ålesund til klassikeren Gran Canaria, en øy med mange bra hotell og varierte reisemål med både fornøyelsesliv og avkobling.

Res med Ving från Ålesund till populära Gran Canaria.

Mallorca sommeren 2019

I sommer kan du reise fra Ålesund til Mallorca i perioden 10. mai - 4. oktober

Mallorca

Vidunderlige Mallorca er et av våre mest populære reisemål. Med Ving kan du reise direkte fra Ålesund til Mallorca, og oppleve det beste av øyas herlige stemning, vakre olivenlunder og fantastiske strender.

Direkt från Ålesund till populära Mallorca.

Velg hotell først?

Se alle reiser fra Ålesund

Charter fra Ålesund med Ving

Bestill charterreise med direktefly fra Ålesund til noen av våre herlige reisemål. Her ser du alle utenlandsreiser du kan bestille fra Ålesund.

Reise med Ving på charterreise fra Ålesund til Mallorca, eller kanskje bestille en reise med direktfly til Gran Canaria? Om du har det travelt med å komme ned til varmen kan du bestille restplasser.

Nærmeste flyplasser