Aktuell informasjon rundt koronasituasjonen

Oppdatert 09.02.2021

Reiseinformasjon fra UD

Utenriksdepartementet fraråder fortsatt reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land som det ikke er gjort unntak for. Reiserådet gjelder til 15. april.

Folkehelseinstituttet vil oppdatere oversikten over hvilke land og regioner som tilfredsstiller smittekriteriene i utgangspunktet hver 14. dag. Mer informasjon finnes på FHI sine nettsider.

Tør jeg å bestille en reise nå?

Du kan helt trygt bestille en reise hos Ving. Vi følger alltid Utenriksdepartementets reiseråd og andre myndigheters anbefalinger – inkludert myndighetene i land vi selger reiser til. Samtidig er det viktig at du som kunde hos Ving holder deg oppdatert på de til enhver tid gjeldende reiseråd og begrensninger, f.eks. obligatorisk bruk av munnbind og karantenebestemmelser. Les mer hos UD.

Vi har også satt i gang en rekke tiltak for at du skal føle deg trygg og sikker på reise med oss. Alle svar finner du på våre sider om Safe Travel.

I tillegg får du nå vår avbestillings- og endringsforsikring med på kjøpet når du bestiller en ny charterreise med avreise før 1. november med oss. Bestill en reise her

Informasjon om tilbakebetalinger av penger

Du vil få refundert pengene dine i løpet av 7 dager

Informasjon om reisen din

Vi følger utviklingen rundt koronaviruset nøye og viser til informasjon fra Utenriksdepartementet og Folkehelseinstituttet.

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.