Aktuell informasjon om Vings reiser

Mandag 23. september begjærte Vings eier, Thomas Cook Group, konkurs. Fra og med tirsdag 24. september er Vinggruppens virksomhet i Norden igjen i gang, og våre reiser går dermed som normalt.

For deg som har bestilt / skal bestille en reise

Påvirker Thomas Cooks konkurs vilkårene for reisen?

Nei, konkursen påvirker ikke Vings reiseforhold. Normale forhold gjelder, og alle våre pakkereiser er fremdeles beskyttet av både pakkereiseloven og reisegarantien. Normale avbestillings- og endringsregler gjelder.

Jeg prøver å bestille en pakkereise med rutefly, men får det ikke til?

I kjølvannet av Thomas Cooks konkurs har vi fortsatt noen operasjonelle utfordringer, blant annet knyttet til avtaler. Vi jobber intensivt for å få på plass nordiske avtaler, men inntil da er det dessverre ikke mulig å bestille en pakkereise med rutefly. Dette håper vi å kunne løse innen kort tid.

For deg som skal reise snart og fremover

Vi skal fly med Thomas Cook Airlines Scandinavia. Er de en del av Thomas Cooks konkurs, slik at vi kommer til å fly med et annet flyselskap?

De fleste av kundene våre kommer til å fly med Thomas Cook Airlines Scandinavia som planlagt, men ettersom ikke alle fly er tilgjengelige enda kan det i enkelte tilfeller bli alternative flyløsninger med andre selskap til hele flåten er i drift igjen.

Vi skal fly med et annet flyselskap enn Thomas Cook Airlines Scandinavia. Hva gjelder da?

Flyet vil gå som planlagt.