Vinggruppen har fått nye eiere

Petter Stordalen har, sammen med Altor og TDR Capital kjøpt Nordens mest fremgangsrike reiseselskap med over 60 års erfaring.

Onsdag 30.oktober presenterte Vinggruppen sine nye eiere på en pressekonferanse i Stockholm. Det blir det Stordalen-kontrollerte Strawberry Group som, sammen med Altor Funds V og TDR Capital, sikrer et sterkt og langsiktig nordisk eierskap av Vinggruppen, som har totalt 2300 ansatte i Ving, Spies, Tjäreborg og Sunclass Airlines (tidligere Thomas Cook Airlines Scandinavia.

Kommer dette til å påvirke min reise med Ving?

Nei, alle reisene våre fortsetter akkurat som vanlig.

Kommer dere til å bytte navn?

Nei, vi kommer fortsatt til å hete Ving. Flyselskapet bytter navn til Sunclass Airlines. Det nordiske moderselskapet som tidligere het Thomas Cook Northern Europe AB har skiftet navn til Nordic Travel Leisure Group AB.

Kommer dere til å beholde alle hotellene deres?

Vi fortsetter virksomheten som vanlig, og dette inkluderer også de populære konsepthotellene våre, Sunwing, Sunprime og OBC. Som alltid vurderer vi fortløpende hvilke hotell vil skal tilby kundene våre.

Kommer dere til å fortsette å fly med deres eget flyselskap?

Reisene våre kommer til å gå som vanlig, noe som også innebærer at vi kommer til å fortsette å fly med flyselskapet vårt, Sunclass Airlines (tidligere Thomas Cook Airlines Scandinavia), som i dag flyr ca. 80 prosent av gjestene våre til og fra reisemålene.

Kan jeg føle meg trygg når jeg reiser med dere?

Ja, vi fungerer akkurat som vanlig. Nå har vi store og stabile eiere for å fortsette å investere i og utvikle virksomheten vår. Vi følger alltid pakkereiseloven og kundene våre er også garantert gjennom Reisegarantifondet.

Vil gavekortet mitt fortsatt være gyldig?

Ja, gavekortet vil fortsette å være gyldig.