Aktuell informasjon rundt koronasituasjonen

Oppdatert 23.10.2020

Reiseinformasjon fra UD

Utenriksdepartementet fraråder fortsatt reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land som det ikke er gjort unntak for. Reiserådet gjelder til 15. januar.

Folkehelseinstituttet vil oppdatere oversikten over hvilke land og regioner som tilfredsstiller smittekriteriene i utgangspunktet hver 14. dag. Mer informasjon finnes på Folkehelseinstituttets nettsider.

Tør jeg å bestille en reise nå?

Du kan helt trygt bestille en reise hos Ving. Vi følger alltid Utenriksdepartementets reiseråd og andre myndigheters anbefalinger – inkludert myndighetene i land vi selger reiser til. Samtidig er det viktig at du som kunde hos Ving holder deg oppdatert på de til enhver tid gjeldende reiseråd og begrensninger, f.eks. obligatorisk bruk av munnbind og karantenebestemmelser. Les mer på FHI sine nettsider om karantenebestemmelser.

Vi har også satt i gang en rekke tiltak for at du skal føle deg trygg og sikker på reise med oss. Alle svar finner du på våre sider om Safe Travel.

I tillegg får du nå vår avbestillings- og endringsforsikring med på kjøpet når du bestiller en ny charterreise med oss. Bestill en reise her


Informasjon om tilbakebetalinger av penger

Du vil få refundert pengene dine i løpet av 7 dager

Informasjon om reisen din

Vi følger utviklingen rundt koronaviruset nøye og viser til informasjon fra Utenriksdepartementet og Folkehelseinstituttet.