Gruppe- og konferanseaktiviteter hos Ving

Aktiviteter på reisemålet

Felles opplevelser skaper minner


Hva med en hel dag på havet om bord på en egen båt - med teambuilding på dekk, undervisning i fri natur og rebusløp på en øde øy? Hvis dere er en større gruppe er det bare fantasien som setter grenser for hva dere kan oppleve på reisemålet.

Vi gir dere massevis av tips om aktiviteter som gjør turen ekstra inspirerende og morsom. Mange av utfluktene våre kan dessuten tilpasses gruppens egne ønsker. Kanskje dere vil legge inn et ekstra stopp på turen – eller kanskje hoppe over et stopp?

Har dere noen spesielle interesser eller ønsker? Ta kontakt med oss, så hjelper vi dere med kreative forslag!


Stärk teamet på cykel

Styrk teamet på sykkel

Nå åpner vi Bike Station på Sunprime Waterfront, vår egen, profesjonelle sykkelutleie. Her kan du leie kvalitetssykler og utstyr. Den vakre øya Mallorca er som skapt for å oppleves på sykkel, her er det mange fine veier og ruter å velge mellom.

Sunprime Bike Station


Fotturer

Fotturer

Kombinér mosjon med fantastiske naturopplevelser! Vi kan gi dere tips om mange fine turstier med forskjellig vanskelighetsgrad. For eksempel den mektige Samaria-ravinen på Kreta - Europas lengste ravine. Eller kanskje dere har lyst til å bestige høye fjelltopper på Gran Canaria og Tenerife?
Anbefalte reisemål: Kreta, Mallorca, Gran Canaria og Tenerife


Golf

Golf

Mange av reisemålene våre har flotte golfbaner som ligger behagelig nær hotellene. Vi kan arrangere en komplett golfreise med fly tur/retur, hotell og golfpakke med forhåndsbestilte golftider.
Anbefalte reisemål: Gran Canaria, Tenerife, Mallorca, Tyrkia og Thailand


River Rafting

River Rafting

Følelsen du får når adrenalinet pumper og du fosser nedover en 13 km lang elv er helt ubeskrivelig. I Tyrkias eventyrlige fjellandskap kan hele gjengen bli med på River Rafting med profesjonell guide. Snakk om kick off!


Dyphavsfiske

Dyphavsfiske

En populær aktivitet, ikke minst blant idrettsgrupper. Bli med ut på havet og dra opp de skikkelig store fiskene. En opplevelse for de fleste – uansett erfaring med fiske og sjøliv.
Anbefalte reisemål: Gran Canaria og Tenerife


Shopping

Shopping

Du trenger ikke å reise så langt for å finne den perfekte kombinasjonen av aktiviteter, strandliv og shopping. Det holder lenge å ta et av våre direktefly til shoppingmetropolene Palma de Mallorca eller Las Palmas på Gran Canaria.
Anbefalte reisemål: Mallorca og Gran Canaria