Cala Bona

Cala Bona, Mallorca

Cala Bona er et paradis for den som elsker fred og ro. Reiser du med familien? Da anbefaler vi barnefamilienes favoritthotell Sunwing Cala Bona Beach.

Cala Bona er et fredelig og hyggelig feriested hvor du bor nær naturen og havet. I den koselige, lille fiskehavnen ligger fiskebåtene tett, og når stjernene lyser opp nattehimmelen kan du nyte de lune sommerkveldene på en håndfull restauranter, barer og fortauskafeer.

Vings hotell
På Sunwing Cala Bona Beach bor du rett ved havet og er omgitt av to herlige bassengområder. Vil du bade i havet kan du spasere eller sykle til sandstranden i Cala Bona (800 m) eller til Cala Millors fine, langgrunne sandstrand (2 km).

Les mer om reisemålet Cala Bona skjul tekst

Cala Millor på kjøpet
Cala Bona og Cala Millor er ganske ulike feriesteder til tross for at de i løpet av årene har vokst sammen. Cala Millor er et stort, velutviklet feriested som passer for deg som vil nyte det bedagelige strandlivet på dagtid og øke tempoet om kvelden. I Cala Bona slår pulsen litt saktere. Uansett hvor du velger å bo er det kort vei til Mallorcas sjarmerende landsbygd. Lei en sykkel eller ta lokalbussen til landsbyene og byene i nærheten. Eller spaser opp til markedet i Son Servera, bare noen kilometer fra Cala Bona.

Golf på Mallorca
Cala Bona/Cala Millor er også suverene reisemål for deg som spiller golf. Innen nær rekkevidde ligger nemlig tre av Mallorcas mest attraktive golfbaner. Vall d'Or Golf tilbyr en utfordrende og variert bane med raske greener og flott utsikt over Middelhavet. Noen kilometer nordover ligger Canyamel - en av Mallorcas vakreste og beste baner. Den er også en av de aller mest utfordrende. Capdeperabanen er også et virkelig hyggelig bekjentskap.

Våre gjesters vurdering av Cala Bona

vurdering
Barnevennlig
4,4
Attraksjoner
2,7
Shopping
2,7
Underholdning
3,7
Sport & aktiviteter
3,7

Samlet hotellvurdering 4,4

Vurderingen baseres på 3351 svar

Et utvalg hotell - Cala Bona


  • Sunwing Family Resorts
En vellykket barneferie starter med et godt familiehotell.Se flere bilder

Sunwing Cala Bona Beach, Cala Bona
 

Cala Bona, Mallorca

4,5
Gjestenes hotellvurdering 4,4

Ta med familien og bo på et komfortabelt familiehotell med havet som blikkfang, golfbanen...

  • Basseng: 5 stk.
  • Barnebasseng
  • Bar
  • Restaurant: 2 stk.
  • Lokalt sentrum: 500 m
  • Strand: 800 m
  • Internett
Vis på kart

Lollo & Bernie

 
Velg Sunwing Cala Bona Beach