Larnaca, Kypros

Larnaca gir ferien din en perfekt kombinasjon av deilig strandliv og ekte kypriotisk byliv. Reis hit på charterferie i sommersesongen og bo på lekre Sandy Beach Hotel som ligger i Larnaca Bay på Dhekelia Beach, ca. 8 km utenfor sentrum.

Før den tyrkiske invasjonen på Kypros i 1974 var Larnaca relativt ukjent. I dag er det øyas tredje største by og en av de mest populære feriestedene. Her finner du kypriotisk atmosfære, livemusikk, en flott strand med strandpromenade og nærhet til mange av øyas kulturskatter.

Les mer om reisemålet Larnaca skjul tekst

Urbant strandliv
I Larnaca kan du nyte badelivet på en fin, 800 meter lang sandstrand midt i sentrum. Hovedgaten ligger rett bak Seafront, og på den andre siden ligger den sjarmerende gamlebyen med sine myldrende, orientalskpregede kvartaler. Her kan du utforske både eksklusive butikker, den livlige salgshallen og små beskjedne basarer eller fylle kurven med billige fristelser på grønnsaksmarkedet.

Hyggelige kvelder
Det meste av kvelds- og nattelivet er konsentrert rundt strandpromenaden. I tillegg til de mange restaurantene, tavernaene og barene finnes det også noen diskotek og bouzoukiklubber med god stemning ut i de små timer.

Mer Kypros
Kypros har en lang og spennende historie, og det er mye å oppleve både i og utenfor Larnaca. Vil du utforske øya på egen hånd, kan du leie en Sixt-bil gjennom Ving (Kypros har venstrekjøring) eller sette deg på en av de mange lokalbussene som går fra Larnaca. Severdigheter som utgravningene i Paphos, Afrodites klippe, Troodosfjellene og den delte hovedstaden Nicosia ligger på passe utfluktsavstand. Ving arrangerer mange fine utflukter!

Våre gjesters vurdering av Larnaca

vurdering
Barnevennlig
4
Strender
4
Attraksjoner
2,8
Shopping
3,2
Sport & aktiviteter
3,2

Samlet hotellvurdering 4,4

Vurderingen baseres på 101 svar

Praktisk info for din reise

Alle reiseguider

Et utvalg hotell - Larnaca


  • SENTIDO
All Inclusive på hotell SENTIDO Sandy Beach.Se flere bilder

SENTIDO Sandy Beach, Larnaca
 

Larnaca, Kypros

4
Gjestenes hotellvurdering 4,4

Moderne hotell med fin beliggenhet rett på Dhekelia Beach i Larnaca Bay, et lite stykke utenfor...

  • Basseng
  • Barnebasseng
  • Bar: 2 stk.
  • Restaurant
  • Lokalt sentrum: 50 m
  • Strand: 0 m
  • Internett
Vis på kart
 
Velg SENTIDO Sandy Beach