Reiser til Cuba

Cuba - hva er det første du tenker på?

Che Guevara, falmede bygninger, rom og sigarer? Svaiende palmer, turkisblått hav, maracas og salsa? I kontrastenes hjemland finner du alt dette og mye mer. Kanskje er det akkurat det som gjør Cuba så spennende.

Varadero er perfekt for reiseglade badenymfer som ønsker å nyte late dager på stranden. Turkisblått hav og hvite sandstrender så langt øyet kan se, står klar til å ta pusten fra deg. Legg ferien til solsengen og ta en slurk av den cubanske sjelen. Du finner den i en forfriskende cuba libre.

Havana er en falmet skjønnhet og en by ulik alle andre. Selv om årene går, er det mye som består og byen fremstår som selve essensen av shabby chic. På hjørnet av forfalte bygninger sitter gamle menn og røyker sigarer, mens lystige jazztrompeter høres i bakgrunnen og amerikanske biler fra 50-tallet glir forbi. Den cubanske hovedstaden er så særegen og karakteristisk at det nesten kan føles iscenesatt.

En reise til Cuba krever gjerne litt eventyrlyst. Enten du ønsker å legge turen til Havana, Varadero eller begge, så tar vi deg dit. La eventyreren i deg bestemme. Reis til Cuba.Bestill reise til Cuba her:

Kombinasjoner: Bestill gjerne 14 dager i Varadero her, og kontakt oss deretter på e-post: info@ving.no eller på tlf: 088 88 for å endre til ønsket kombinasjon.

Anbefalte hotell på Cuba

Sol Palmeras, Varadero
Sol Palmeras, Varadero
"3,5"

Stort, vakkert All Inclusive-hotell ved stranden utenfor Varadero. Hotellet består av flere bygninger ligger i frodige omgivelser. Bassengområde med to basseng og bassengbar.

Mercure Cuatro Palmas, Vardero
Mercure Cuatro Palmas, Vardero
"3,5"

Populært hotell med fin beliggenhet ved stranden i sentrale Varadero. Hotellet består av flere bygninger med vei i mellom. Bassengområde med bassengbar.

Tryp Habana Libre
Tryp Habana Libre, Havana
"4,0"

Tryp Habana Libre er et stilfullt, moderne hotell med beliggenhet i Havanas sentrum hvor bydelen La Ramba begynner. La Ramba er kjent for sitt uteliv og den historiske bykjernen som kom på UNESCOs kulturarvliste i 1982.

Varadero

Varadero

Sol, sand og varmt, turkisblått hav. Varadero er et herlig feriested med strender som er blant de fineste i verden!

Varadero

Havana

Havana

Cubas legendariske hovedstad har fremdeles et amerikansk 50-tallspreg over seg. De amerikanske dollarglisene i Havanas gater er slitne nå, og de staselige bygningene i kolonistil drømmer om sin ungdoms skjønnhet. Likevel danser cubanerne salsa. mambo og cha-cha med sterkere innlevelse enn noensinne.

Havana

All Inclusive

All Inclusive

All Inclusive er inkludert på de fleste av våre hotell i Varadero, så legg igjen lommeboken i safen da både mat, drikke og en del aktiviteter er inkludert i reisens pris.

Kombinasjonsreiser

Kombinasjonsreiser

Har du ikke vært i Havana har du heller ikke vært på Cuba! Kombinér 4 dager i Havana og 10 dager i Varadero eller 7 dager i Havana og 7 dager i Varadero

Kombinasjonsreiser

Reis kongelig!

Reis kongelig!

SunClass om bord er inkludert på våre flyvninger med flytypen Airbus A330 til Cuba. Vi tilbyr også et begrenset antall RoyalClass seter for deg som vil reise ”kongelig”!

Oppgrader flyreisen

Direktefly!

Direktefly!

Vi flyr med vårt eget flyselskap, skandinaviske Thomas Cook Airlines direkte tur/retur til Cuba. Flyet har avreise hver 14. dag i perioden fra 15.desember 2011 til 8. mars 2012.

Fakta om Cuba

Pass/visum/reiseforsikring

Passet må være gyldig 6 måneder etter innreise. Det kreves også turistvisum og dokumentasjon på reiseforsikring.

Fakta om Cuba